Nieuws

N-nest geboren!

Op 3 mei 2019 zijn de puppies van Fastwin's Käthi en Lorkan de la Croix d'Aquila (84cm) geboren, 6 reuen en 2 teven.

Lees meer...

M-Nest geboren!

Op 17 februari zijn de puppies van Rhône geboren, 5 reuen en 5 teven.

Lees meer...

Fastwins Käthi is drachtig

Fastwins Käithi is gedekt door Fergus (Kampioen G'Fergus dwibbal du pentacle de verryaz). Fergus is een reu met een imposant uiterlijk en een vriendelijk karakter. Wij bij Fastwins houden van grote reuen. De pups worden op 15 februari 2017 verwacht. Fergus: HD: B LPN: 1&2 vrij Karakter: TAN (Franse club) (internationaal kampioen) hoogte: 84cm gewicht: 80kg Fastwins Käithi...

Lees meer...

Dekkingsbericht: Fastwins Joly

Onze Amy wordt na Fastwins Käithi in de loop van 2017 gedekt. Op dit moment wachten we nog op de loopheid van onze Amy.

Lees meer...

Dekkingsbericht: Fastwins Käthi

Fastwins Käithi wordt binnen kort (december) gedekt door Fergus (CH. G'Fergus dwibbal du pentacle de verryaz), een reu van +/- 84cm en 80kg, met een imposant uiterlijk en een vriendelijk karakter.

Lees meer...

Kerstshow 2015

Met onze Leonberger Rhône(Fastwin's Käthi , 22 maanden), na 3 x de intermediair klas 1U, in de Kerstshow Cuijk beloont met resCac en resCacib en 1 vol punt voor kampioenschap door overdracht van nr. 1. Haar gangwerk, merkte een keurmeester op, is "very sound on her move".

Lees meer...

L-Nest is geboren!

Op 19 januari 2016 heeft Amy 6 levende Leonberger pups te wereld gebracht. Hieronder 4 reutjes en 2 teefjes. Van deze 6 pups zijn er nog twee reutjes beschikbaar. Voor interesse kunt u contact met ons opnemen via dit nummer: 0591-318333. Foto's van het L-Nest vind u hier. Beide ouders zijn HD-A, LPN 1&2 VRIJ en DNA profielen aanwezig.

Lees meer...

L-Nest wordt half januari verwacht

Lees meer...

Dekkingsbericht: Amy is drachtig

Wij verwachten 15 januari 2016 een nestje Leonberger pups van Amy (Fastwin's Joly). Zij is gedekt door Habit Rouge du Bois du Frêne

Lees meer...

Rhone wint op Franse Clubmatch!

Onze Leonberger Rhone heeft op de Franse Clubmatch een supergrote beker gewonnen. We zijn super trots; de beste pup van de show 2014. Amy is vijfde geworden in de tussenklasse en Roya is geselecteerd voor de erering en ook bij de laatste vijf geëindigd. Ze is bovendien geselecteerd voor de mooiste kop.

Lees meer...