Nesten

N-nest geboren!

Op 3 mei 2019 zijn de puppies van Fastwin's Käthi en Lorkan de la Croix d'Aquila (84cm) geboren, 6 reuen en 2 teven.

Lees meer...

M-Nest geboren!

Op 17 februari zijn de puppies van Rhône geboren, 5 reuen en 5 teven.

Lees meer...

L-Nest is geboren!

Op 19 januari 2016 heeft Amy 6 levende Leonberger pups te wereld gebracht. Hieronder 4 reutjes en 2 teefjes. Van deze 6 pups zijn er nog twee reutjes beschikbaar. Voor interesse kunt u contact met ons opnemen via dit nummer: 0591-318333. Foto's van het L-Nest vind u hier. Beide ouders zijn HD-A, LPN 1&2 VRIJ en DNA profielen aanwezig.

Lees meer...

L-Nest wordt half januari verwacht

Lees meer...

Dekkingsbericht: Amy is drachtig

Wij verwachten 15 januari 2016 een nestje Leonberger pups van Amy (Fastwin's Joly). Zij is gedekt door Habit Rouge du Bois du Frêne

Lees meer...

K-nest is geboren!

Gisteren is ons K-nest geboren. Negen kleine Leonberger pups. Uit het nest van Roya en Fadeï zijn vijf reuen en vier teven geboren. Het gewicht van de kleine Leonbergers ligt tussen de 600 en 700 gram. Roya en de pups maken het goed!

Lees meer...

Dekkingsbericht: Anouk is niet drachtig

Op maandag 20 januari hebben wij een echo laten maken bij Anouk. Helaas bleek Anouk niet drachtig. Wachten is nu op de Leonberger pups van Roya met Fadei. Die verwachten wij de eerste week van februari.

Lees meer...

Roya is drachtig!

Gisteren,3 janurari 2014, hebben wij een echo laten maken bij Roya. Ze blijkt drachtig! Op de echo waren minimaal 7 embryo's te zien. De Leonberger pups verwachten wij omstreeks 2 februari. Mocht u in de tussentijd al vragen hebben, kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen.

Lees meer...

Dekkingsbericht: Anouk gedekt

Op 22 december j.l. is ook onze Anouk (Fastwin's Girl Next Door) gedekt door Genkini Carini du Temple d'Artemis. Deze fantastische reu heeft de Franse Leonberger Clubmatch van 2013 gewonnen. Als onze beide teven drachtig zijn, verwachten wij begin februari al de Leonberger pups.

Lees meer...

Dekkingsbericht: Roya gedekt

Op 7 december j.l. is onze Roya (Fastwin's Idylle) gedekt door Fadei Trechnia du Clos des Tzars de Montagne. Rond 2 of 3 januari laten wij een echo maken om te zien of ze drachtig is. De vader reu Fadei is in Cluny geselecteerd voor de ere ring en voor zijn loopvermogen. Onze Roya werd bij de Frans Clubmatch 2013, open klasse teven, geëindigd bij de eerste zes. Bovendien is ze geselecteerd voor de meest aansprekende kop; de Dagobert Trofee.

Lees meer...