Dekkingsbericht

N-nest geboren!

Op 3 mei 2019 zijn de puppies van Fastwin's Käthi en Lorkan de la Croix d'Aquila (84cm) geboren, 6 reuen en 2 teven.

Lees meer...

M-Nest geboren!

Op 17 februari zijn de puppies van Rhône geboren, 5 reuen en 5 teven.

Lees meer...

Fastwins Käthi is drachtig

Fastwins Käithi is gedekt door Fergus (Kampioen G'Fergus dwibbal du pentacle de verryaz). Fergus is een reu met een imposant uiterlijk en een vriendelijk karakter. Wij bij Fastwins houden van grote reuen. De pups worden op 15 februari 2017 verwacht. Fergus: HD: B LPN: 1&2 vrij Karakter: TAN (Franse club) (internationaal kampioen) hoogte: 84cm gewicht: 80kg Fastwins Käithi...

Lees meer...

Dekkingsbericht: Fastwins Joly

Onze Amy wordt na Fastwins Käithi in de loop van 2017 gedekt. Op dit moment wachten we nog op de loopheid van onze Amy.

Lees meer...

Dekkingsbericht: Fastwins Käthi

Fastwins Käithi wordt binnen kort (december) gedekt door Fergus (CH. G'Fergus dwibbal du pentacle de verryaz), een reu van +/- 84cm en 80kg, met een imposant uiterlijk en een vriendelijk karakter.

Lees meer...

Dekkingsbericht: Amy is drachtig

Wij verwachten 15 januari 2016 een nestje Leonberger pups van Amy (Fastwin's Joly). Zij is gedekt door Habit Rouge du Bois du Frêne

Lees meer...

Dekkingsbericht: Anouk is niet drachtig

Op maandag 20 januari hebben wij een echo laten maken bij Anouk. Helaas bleek Anouk niet drachtig. Wachten is nu op de Leonberger pups van Roya met Fadei. Die verwachten wij de eerste week van februari.

Lees meer...

Dekkingsbericht: Anouk gedekt

Op 22 december j.l. is ook onze Anouk (Fastwin's Girl Next Door) gedekt door Genkini Carini du Temple d'Artemis. Deze fantastische reu heeft de Franse Leonberger Clubmatch van 2013 gewonnen. Als onze beide teven drachtig zijn, verwachten wij begin februari al de Leonberger pups.

Lees meer...

Dekkingsbericht: Roya gedekt

Op 7 december j.l. is onze Roya (Fastwin's Idylle) gedekt door Fadei Trechnia du Clos des Tzars de Montagne. Rond 2 of 3 januari laten wij een echo maken om te zien of ze drachtig is. De vader reu Fadei is in Cluny geselecteerd voor de ere ring en voor zijn loopvermogen. Onze Roya werd bij de Frans Clubmatch 2013, open klasse teven, geëindigd bij de eerste zes. Bovendien is ze geselecteerd voor de meest aansprekende kop; de Dagobert Trofee.

Lees meer...